maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kangasnaamio, johon rakastuin

Postailen Instagramiin aika-ajoin kangasnaamioarvosteluita, mutta tänne blogin puolelle en ole niitä juurikaan kirjoitellut, sillä jotenkin yhdestä yhden käyttökerran kangasläppyrästä bloggaaminen tuntuu vähän liioittelulta. Nyt ajattelin kuitenkin tehdä poikkeuksen, sillä satuin rakastumaan.


Siitä on jo noin viikko aikaa, kun kokeilin korealaisen (ei kai vaan) Missha-merkin Real Solution Collagen Tencel Sheet Maskia, ja se tosiaan oli rakkautta heti kosteasta ensikosketuksesta. Kyseessä on siis kollageenia sisältävä naamio, joka lupaa ihon kirkastamista (whitening ei tarkoita korealaisissa tuotteissa valkaisua, vaan lähinnä ihon sävyn tasoitusta ja punaisuuden poistamista) ja kosteutusta.


Itse kangasnaamio oli jännä yhdistelmä kangasta ja hydro geliä. Siksi naamio oli todella ekstralimainen. Toki kangasnaamiot ovat aina liukkaita, mutta tuo geelimateriaali teki tästä vielä erityisen löllerön. Istuvuus oli omaan naamaani melkeinpä täydellinen, mistä suuri plussa, sillä yleensä joku kohta harsonaamiosta ei istu naamaan ei ollenkaan: silmänreiät ovat liian isot tai pienet, otsaosio puolet liian pitkä tai leuankohta mahdoton saada asettumaan tasaisesti. Tämän kanssa ei ollut mitään yllämainittuja ongelmia! Uniikki kangas-geelisekoitus tuntui todella hyvältä, kunhan sen sai iholle.



Pakkauksessa oli todella runsaasti maitomaista seerumia, jonka välillä säilytän seuraavalle kerralle, mutta jonka nyt lätkäisin naamalleni ennen kankaan asettelua. Näin saa ekstratujun naamioinnin aikaiseksi! Tällä menetelmällä naamio pysyi kosteana 45 minuuttia, ja sen olisi voinut antaa olla kasvoilla vielä pitempäänkin, jos olisin kyennyt niin tekemään. Lapseni kuitenkin sattui heräämään kesken uniensa, ja minun oli pakko napata naamio pois kasvoilta, etten aiheuttaisi taaperolle turhaa mielipahaa. Sheet mask naamassa näyttää kieltämättä vähän pelottavalta, eikä lapseni huumorintaju olisi välttämättä riittänyt yöunien keskeydyttyä.

Paljon ylimääräistä essenceä! 

Seerumi (tai essence tai mitä se nyt onkaan) sisältää muun muassa kosteuttavaa kollageenia, ihon sävyä kirkastavaa niasiiniamidia sekä monia erilaisia kasviuutteita. Baltian Misshan sivuilla on tarkempaa tietoa ainesosista ja niiden hyödyistä - mainiolta näyttää! Kyllähän siellä listan lopussa hämyilee myös hajuste, mutta onneksi vasta ihan viimeisenä. Tuoksu tällä naamiolla oli todella mieto, liki olematon.

Kankaalta näyttää, mutta sisältää myös hydro geliä.

Naamio tuntui kasvoilla hyvältä, hellävaraiselta. Joskus sheet maskit vähän polttelevat, mutta tämän kanssa ei ollut sitäkään ongelmaa. Iho tuntui käytön jälkeen hyvältä: todella kosteutetulta ja rauhoittuneelta. Seuraavana aamuna iho oli vähän tavallista rasvaisempi, mutta se oli odotettavissa, sillä lätkäisin hirmuisen määrän seerumia naamaani, ja koska niin käy rasvoittuvan ihoni kanssa lähes joka kerta kangasnaamion käytön jälkeen. Muutoin iho tuntui ja näytti edelleen hyvältä - hoideltulta ja säihkyvältä. Hellävaraisuutensa ansiosta uskoisin naamion sopivan myös herkemmille ihotyypeille. Seerumi imeytyi iholle melko hyvin; pientä tahmaisuutta oli havaittavissa, mutta edelleenkin: naamassani oli litkua ihan hirmuinen määrä!


Hintaa tällä naamiolla on Baltian Misshalla (ei ole sponssattu linkki), mistä tämän tilasin, vähän alle 3 euroa. Tämä todella ylellisen tuntuinen naamio on siis myös ihan suhteellisen edullinenkin! Aion ehdottomasti käyttää tätä uudelleen (siis uutta tällaista, en tätä kyseistä jo käyttämääni yksilöä), ja aion myös tutustua muihin sarjan naamioihin. Niitä näyttääkin olevan melko liuta!

Xoxo Viivi

Käytätkö kangasnaamioita? Mikä on lempparisi?

2 kommenttia:

  1. Oon kokeillut vaan Garnierin naamiota niin en mä oikein osaa sanoo niistä mitään :) Mutta se oli tosi kivan oloinen ja kostea naamio mikä tuntui jääkaappikylmänä ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle Garnierin naamio oli ihan liian jytky - naama (tai no finnit) räjähti seuraavana päivänä käsiin :( Toivottavasti meidänkin marketteihin tulisi enemmän kangasnaamioita valikoimiin!

      Poista