lauantai 8. heinäkuuta 2017

Heinäkuun Bette Box!

Spoiler alert eli jos olet itse tilannut heinäkuun 2017 Bette Boxin, mutta et ole vielä avannut sitä, kannattaa ehkä säilyttää yllätys, eikä lukea tätä postausta, ennen kuin olet oman yllätyslaatikkosi avannut. Mutta sitten toki tulet ja luet tämän. Niinhän?!


Tämä heinäkuinen oli itse asiassa ensimmäinen Bette Boxini. Aiemminhan boksi tunnettiin LivBoxina, mutta sitäkään en tilannut kuin yhden kerran. Hyvin rajoitettu budjettini ei yleensä kestä kahdenkympin "tuhlaamista" tuotteisiin, joiden tarpeellisuudesta en ole aivan varma, mistä syystä myös yllätysboksien tilailu on jäänyt vähälle. Nyt ajattelin kuitenkin antaa itselleni pienen vähän etuaikaisen synttärilahjan ja tilata itselleni laatikollisen yllätyskosmetiikkaa. Asiassa saattoi auttaa se, että boksin sai tarjouskoodilla vain päälle 12 eurolla normaalin 16 - 19 euron sijaan (boksin hinta riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa sen itselleen tilaa - kuukauden tilaus käy toki kalliimmaksi kuin 6 kk tilausjaksoon sitoutuminen).



Jos tällaisten yllätyslaatikoiden ajatus ei ole vielä ihan selkeä, niin minäpä kerron: ajatuksena on siis, että tilataan laatikko täynnä kosmetiikkaa ja annetaan sen sisällön yllättää. Esimerkkinä toimiva Bette Box ilmestyy joka kuukausi ja sen voi kätevästi tilata heidän nettisivuiltaan (ei ole sponssattu linkki). Tilaus on jatkuva, eli kannattaa muistaa peruuttaa tilaus ajoissa, jos ei halua saada ja siis maksaa boksia joka kuukausi. Kuuden kuukauden laatikoiden maksaminen kerralla tulee siis halvemmaksi kuin yhden kuukauden maksaminen kerrallaan, eli jos on valmis sitoutumaan tilaukseen pitemmäksi aikaa, voi säästää rahaa. Paketin ideana on toki muutenkin säästää, eli tuotteiden yhteenlaskettu arvo on yleensä paljon korkeampi, kuin boksin hinta.


Mutta mitä tämän kuukauden Bette Box sitten sisälsi? Voin sanoa, että olen tyytyväinen pakkauksen sisältöön!


Garnier Skin Active Micellar Water 125ml, ovh 3,95 e
Tämä tuote oli pitkään lempparini, sillä rakastan ihonhoitotuotteita, jotka ovat helppoja ja käteviä. Tämä on myös ihonhoitoskenessä todella hehkutettu tuote, sillä se on edullinen ja kätevä tapa puhdistaa kasvot. Sen kuin vain suikkaa tätä misellivettä pumpulilappuun ja pyyhkii kasvonsa. Kasvoja ei edes tarvitse välttämättä huuhdella tämän puhdistusveden jälkeen, vaan se on niin sanotusti good to go. Se, miksi itselläni on ongelmia tuotteen kanssa on sen sisältämä säilöntäaine polyaminopropyl biguanide (älkää luoja paratkoon kysykö mitä se on suomeksi... eikun googlasin: polyheksametyleenibiguanidi) minkä on ilmeisesti osoitettu olevan vahingollista silmille sekä vesistöille ja aiheuttavan syöpää. Periaatteessa tämän ainesosan käyttö on sallittua EU:ssa, periaatteessa ei. Vaikka tämä kyseinen tuote sisältää nimenomaista ainetta vain vähän, eli se tuskin on kovin vahingollista, on minulla kuitenkin periaatteeni. Jos (ja kun) parempia ja turvallisia ainesosia on tarjolla, on minusta järjetöntä käyttää niitä, jotka on osoitettu edes mahdollisesti vaarallisiksi.


Essence The Gel Nailpolish 8 ml, ovh 1,99 e
Moni halppismerkki-Essencen tuote on hyvä, mutta kynsilakat ovat loistavia. Näissä hinta-laatusuhde on tosiaan kohdallaan! Ja tuo ihana korallin sävy! Festariiiiiiiiit! Ai ei? No kyllä tuo väri koti-iltojakin piristää.


Herbina Antiperspirant 48h 50 ml, ovh 2,20 e
Eivätkö Herbinan tuotteet olekin kauniita? Niin tämä dödökin, sen lisäksi, että se on ihanan tuoksuinen! Tuotteen tehosta en vielä osaa sanoa mitään, mutta ensifiilis on ainakin hyvä!


Pepsodent White Now CC 75ml, ovh 4,70 e
Bette Box on saanut välillä risuja siitä, että laatikot sisältävät sangen usein hammastahnaa. Mutta tämä kyllä vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta, sillä sen luvataan vaalentavan hampaat hetkessä sinisen pigmenttinsä ansiosta. Sen lisäksi tahnan luvataan olevan hoitava ja suojaava. Nimessä on jännää tuo lyhenne CC, joka on alunperin tuttu korealaisista meikkivoiteista, kuten BB:kin. Mitä se sitten tarkoittaa? No "color correcting" tietenkin!


Lumene Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttava ja raikastava kasvosuihke 100 ml, ovh 19,90 e
Tämä oli oikeastaan syy, miksi tein päätöksen tilata tämän heinäkuisen Bette Boxin. Näin nimittäin mainoksen, jossa luvattiin, että seuraava boksi sisältää tämän kasvosuihkeen. Olen kaivannut tällaista tuotetta päiviini, ja nyt vihdoin omistan sellaisen! Tämän luvataan istuvan hyvin jopa meikin päälle sotkematta koko naamaa. Sumu tuntuu ihanan kevyeltä ja raikkaalta ja tuoksuu hyvältä - tuote sisältää hajustetta, mistä en ole kovin innoissani, mutta annettakoon se nyt tällä kertaa anteeksi.



Body Boom Kahvikuorinta 30 g (200 g  ovh. 18,90 e)
Tämä oli boksin todellinen yllättäjä, ja olen enemmän kuin innoissani, että sain vielä kookosversion! Rakastan kahvia ja rakastan kookosta, joten en malta, että pääsen kokeilemaan tätä vartalokuorintaa. Tämä on tarkoitus hieroa iholle ja antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen huuhtomista. Näik tuotteen pitäisi tehota jopa raskausarpiin ja selluliittiin. No, ihmeitä en tämänkään tuotteen usko tekevän, mutta ihanaa hemmottelua on silti tiedossa!


Näytepakkauksina mukana tuli ihan hauskoja tuotteita. Compeedin rakkolaastarille on aina käyttöä, samoin Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsiolle. L'Anzan shampoosta ja hoitoaineesta olen innoissani, sillä etsin edelleenkin karahkatukalleni täydellisiä tuotteita. Narcisco Rodriguezin tuoksu ei ole lainkaan mieleeni, mutta taidan sujauttaa sen käsilaukkuuni siltä varalta, että unohdan laittaa ihmisten ilmoille lähtiessäni hajuvettä - mitä tapahtuu aika usein, ja silloin minulla on aika orpo olo.


Kaiken kaikkiaan olen siis erittäin tyytyväinen boksin sisältöön, enkä malta odottaa, että pääsen testailemaan saamiani tuotteita!

Onko sinulla kokemusta yllätyslaatikoista? Mitä suosittelet?

Xoxo Viivi 

2 kommenttia:

  1. Toi kookoskahvikuorinta kuulostaa paljon paremmalta kuin toi original versio.. :D Oli kyllä ihan mukava boxi, muita vastaavia en oo edes kokeillut..

    p.s. Jään seuraileen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤️❤️❤️
      No joo, oon kyllä iloinen, että sain kookosversion tosta kuorinnasta. Rakastan kahvia ja rakastan kookosta! :D

      Poista