tiistai 6. kesäkuuta 2017

Jääkyyneleitä

Hei taas pitkästä aikaa! Ja anteeksi poissaoloni. Yritän etsiä aikaa ja inspiraatiota tällekin blogille, vaikka uusin vauvani Kirjailuja-kirjablogi onkin vienyt mennessään.

Koska Misshan tuotteet ovat suosiossa suomalaistenkin k-beauty-fanien keskuudessa (eikä vähiten siksi, että Baltian Misshalta tilattaessa saa yleensä huiman määrän näytteitä), ajattelin tehdä pikaisen postauksen kokeilemistani Misshan Super Aqua Ice Tear -tuotteista. Sain nämä toner- ja emulsionnäytteet  tilatessani Baltian Misshalta, ja olen käyttänyt ne molemmat nyt loppuun. Aikaa 5 millilitran purkkien tyhjentämiseen meni noin kuukausi, jolloin käytin tuotteita yleensä ainakin kerran päivässä, eli sangen riittoisia ovat olleet.


Ensinnäkin haluan kiinnittää huomion ulkoasuun: käytetyt sinisen sävyt ovat ihania niin sampleissa kuin täysikokoisissakin pakkauksissa. Raikas ja selkeä tyyli miellyttää silmääni kovin. Tuotteet vaikuttavat ylellisiltä, vaikka ovatkin suhteellisen edullisia. Sinisen sävyt ovat tietenkin linjassa koko tuotteiden ajatuksen kanssa: tuotteissa on jään kyyneleitä (ice tear) eli Patagonian puhtoista jäätikkövettä. Sen lisäksi ne sisältävät mineraaleja, joiden on tarkoitus hoitaa ihoa.

Sekä toner että emulsiovoide on tarkoitettu kuivalle tai normaalille iholle, ja tuotteiden pääfunktio onkin kosteuttaa ihoa. Myös oma ravoittuva sekaihoni tykkäsi tuotteista, eli pienellä varauksella uskallan kyllä suositella näitä kahta myös rasvaisemmallekin iholle. Myös ravoittuvaa ihoa kannattaa muistaa kosteuttaa riittävästi!


Missha Super Aqua Ice Tear Toner on ihanan kosteuttava kasvovesi, joka hellii ja rauhoittaa ihoa. Ainoan miinuksen se saa melkoisen voimakkaasta tuoksusta - ja siitä, että se sisältää hajusteita. Tuoksu oli omaan nenääni miellyttävä, eli omaan käyttökokemukseeni tuotteen tuoksu ei vaikuttanut negatiivisesti, mutta tuoksuille herkemmät eivät välttämättä siedä sangen voimakasta aromia.


Sarjan Emulsion on suhteellisen kevyen tuntuinen voide, joka keveytensä vuoksi soveltui myös omalle ihotyypilleni loistavasti. Iltaisin lisäsin usein joukkoon muutaman tipan ihoöljyä, sillä keveytensä vuoksi se ei tuntunut yksistään riittävän minunkaan iholleni yövoiteeksi. Miinusta tämäkin saa samaisesta tuoksusta, joka saattaa häiritä herkempiä.

Kaiken kaikkiaan Misshan Super Aqua Ice Tear Toner ja Emulsion olivat oikein mukavia uusia tuttavuuksia ihonhoitorutiiniini. Edullisen hintansa vuoksi ne kieltämättä houkuttelevat ostamaan täysikokoiset pöntöt, mutta onneton budjettini kirkuu silti kauhusta. Jos (ja luultavasti kun) päätän tarvitsevani ison pullon, luulen tarttuvani ensin toneriin. Jostakin syystä se miellytti minua ja ihoani aivan erityisesti.
Hauskaa kesän alkua! Onneksi ollaan jo plussan puolella! 😂

- Viivi

Ps. Ei ole sponssattu tämäkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti