keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Harvinaisia kukkasia

Hei vaan!

Juuri nyt eletään keskikesää, ja vaikka kesä on ollutkin tänä vuonna myöhässä, on enemmän kuin ajankohtaista tarttua kukkiin. Myös purkeissa. Olen nimittäin muutaman kuukauden ajan testaillut L'Oréalin Rare Flowers Cleansing Geliä ja Makeup Removal Creamia, ja on aika käsitellä niitä nyt täällä bloginkin puolella (Instasta miniarvostelut jo löytyvät).
Kyseinen Rare Flowers -sarja on suunnattu etenkin kuivalle ja herkälle iholle, ja niin ollen tuotteiden on tarkoitus olla mietoja ja hoitavia. Molemmat käsittelemäni tuotteet sisältävät jasmiini- ja ruusu-uutetta. Jasmiini kosteuttaa ja taistelee tulehduksia vastaan. Ruusu puolestaan ymmärtääkseni supistaa ihohuokosia.


Hommasin puhdistusgeelin alunperin äidille, jonka iho on sangen arka kaikille vaahtoaville putsareille, kokeillaksemme, löytyisikö hänelle kerrankin sopiva kasvojen puhdistusaine, joka ei kuivattaisi tai laittaisi ihoa punoittamaan. Oma ihotyyppini on tyystin erilainen, joten tuputtauduin osingoille ja aloin testailemaan geeliä aina vanhempieni luona käydessäni (ja olen käynyt aika usein, eli käyttökokemusta on karttunut, haha). Vähän myöhemmin tuli hommattua myös Makeup Removal Cream.
Koska olen korealaisen ihonhoitorutiinin orjuuttama (omasta tahdostani tosin), olen käyttänyt tuotteita rinnakkain. 

Kaksoispuhdistusfilosofian mukaan ensin käytetään öljypohjaista putsaria (tässä tapauksessa Makeup Removal Cream) poistamaan kasvoilta kaikki meikki ja öljypohjainen kuona (mukaan lukien tali). Toisena vaiheena on vaahtoava puhdistusaine (Cleansing Gel) joka poistaa loput kököt naamasta. Suosittelen muuten kokeilemaan kyseistä puhdistusmetodia - moni on saanut sillä ihmeitä aikaan!


Mennään siis ihonpuhdistusrutiinin mukaan, ja käsitellään ensin meikinpoistovoidetta. Kyseessä tosiaan on voidemainen tuote, jonka on tarkoitus puhdistaa naama kaikesta päivän aikana lisätystä ja kerääntyneestä kuonasta. Tuote on melko juoksevaa, valkoista voidetta, jonka tuoksu on todella mieto. Meikinpoistovoide ohjeistetaan laittamaan kostealle iholle, hieromaan sitä pyörivin liikkein ja poistamaan vanulapuilla. Silmänympärysihoa suositellaan välttämään.


Minähän olen helppouden suuri kannattaja, joten olen skipannut vanulaput ja käyttänyt tätä suihkussa. Ohjeistettu käyttömetodi tuntuu näet hieman liian vaivalloiselta. Sen lisäksi ihmetystä herättää kielto käyttää tuotetta silmien alueella. On olemassa monia meikinpoistotuotteita, jotka soveltuvat myös silmille, joten tämä Rare Flowers Makeup Removal Cream ei ehkä ole ainakaan itselleni se kaikkein toimivin ratkaisu. Purkki on ihan hauska ja kaunis, vähän erilainen pakkaus, mutta sekään ei ole kovin toimiva. Tuote on sen verran juoksevaa, että se voisi hyvin olla myös tuubissa. Paljain käsin kauhominen tuntuu vähän epähygieeniseltä ja sottaiselta.

Kuivaihoinen äitini on rakastunut tähän meikinpoistovoiteeseen, sillä se on hellävarainen mutta tehokas. Itsekin olen periaatteessa tyytyväinen tuotteen tuloksiin (vaikka olenkin käyttänyt sitä ohjeiden vastaisesti suihkussa ja myös silmien alueelle, hyi minua), mutta aika moni asia kuitenkin hämmentää ja turhauttaakin. Siksi aion tulevaisuudessa etsiä jonkin sellaisen öljyputsarin, jota voin hyvillä mielin tällätä myös silmiini ja huuhtoa rauhallisin mielin suihkun alla.


Cleansing Gelin kanssa tilanne on täysin toinen. Se oli minullakin rakkautta ensisilmäyksellä ja -tuntumalla. Geeli on maitomaista ja melko juoksevaa, tuntuu pehmeältä iholla ja vaahtoaakin mukavasti. Se puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata - edes äitini ihoa. Tuoksua ei oikeastaan ole kuin nimellisesti, eli huumaavaa kukkaisräjähdystä odottava saa pettyä.


Olen elämäni aikana kahlannut läpi kymmeniä puhdistusaineita (siis ihon-, tämä ei ole siivousblogi), ja tämä geeli on ehdottomasti yksi parhaista. Todella suuren plussan se saa siitä, että se sopii erilaisille ihotyypeille. Oma rasvoittuva ihonikaan ei ole suuttunut, vaikka tuote on nimenomaan tarkoitettu helposti kuivuvalle iholle. Äitinikään iho ei ole tämän nimenomaisen puhdistusgeelin käytöstä ärtynyt, eli tuote pitää lupauksensa. Iho jää tämän geelin jäljiltä pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Hellävarainen, mieto ja tehokas - melkomoisen täydellinen pakkaus siis!

Niinhän se menee, että osa tuotteista on hittejä ja osa huteja - ja toiset suurta rakkautta. L'oreal Rare Flowers Cleansing Gel jää ehdottomasti tuotehyllyyni - eikä vähiten siksi, että hinta-laatusuhde on aivan taivaallinen. Katsotaan tuleeko tulevaisuudessa tartuttua muihinkin sarjan tuotteisiin - on kasvovettä, puhdistusmaitoa ja -pyyhkeitä. Onko sinulla kokemusta Rare Flowers -tuotteista?

Ihanaa juhannusta kaikille!

Xoxo Viivi

4 kommenttia:

  1. Mun äiti osti sen pumppupullossa myytävän puhdistusmaidon(?) ja tykästyin siihen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen aina vähän skeptinen puhdistusmaitojen suhteen, kun yleensä minun iho jää niiden jälkeen vähän liian rasvaisen tuntuiseksi. Näinköhän sitä uskaltaisi antaa tuolle mahdollisuuden :D

      Poista
  2. Mä halusin niin kokeilla näitä mutta hyvä kun kerroit ettei tuo sovi silmämeikin poistoon! :) Mulla on käytössä Cliniquen Take the day off balm, joka on mun suosikki! Sillä lähtee vaivattomasti myös vedenkestävä ripsari pois. :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on harmi, ettei noita saisi käyttää silmiin. Muuten kun ovat niin ihanan hoitavia ja helliä. Täytyypä tutustua tuohon Cliniquen balmiin! :)

      Poista