maanantai 26. kesäkuuta 2017

Pieni kesäfiilistely

Kalenteri sanoo, että on kesä, mutta ulkolämpömittari kirkuu kylmissään, toppatakki tuntuu ihan sopivalta asuvalinnalta ja sateenvarjo pitää pitää aina mukana. Että semmonen kesä. Mutta hei, voihan kesää kuitenkin aina vähän fiilistellä - nyt ei ainakaan jää kiinni siitä, ettenkö olisi varautunut siihen sopivilla varusteilla.

Biksupöksyt: Lindex; aurinkovoide: make p:rem; vihko: Burde; lippis ja lasit Wishiltä; kynä nyysitty porukoilta. 

Halusin hehkuttaa Lindexiltä löytämäni todella korkeavyötäröisiä bikinihousuja ihan täällä bloginkin puolella, sillä olen niin iloinen, että minäkin raskausarpivatsoineni voin sittenkin vielä käyttää bikineitä ja tuntea niissä oloni vieläpä kotoisaksi (joskus hurjuuksissani varmaan jopa seksikkääksi). En missään nimessä sano, että raskausarvet (tai mitään muutakaan... tai no... oma arviointi on aina paikallaan) tarvitsisi peittää, jos niitä ei tee mieli piilotella. Itselläni on vain sen verran vinksahtanut kehonkuva ja heikko itsetunto, että tahdon pitää raskauden jättämät jäljet piilossa välillä jopa omalta katseeltani. Onneksi nyt on minunkin mahdollista ottaa aurinkoa biksuissa! Tai siis olisi, jos se aurinko paistaisi.

Toinen tuote, josta olen kovin innoissani, on aurinkorasva. Make P:remin UV Defense Me Capsule Sun Gel kelliikin kuvassa, ja minulla on myös saman merkin Natural Sun Cream testattavanani. Ai voiko aurinkovoide olla myös ihanan tuoksuista, tahmaamatonta ja hoitavaa? Näköjään. Kiitos korealaisen ihonhoidon olen alkanut ymmärtää aurinkosuojan tärkeyden ja aurinkosuojatuotteiden hienouden (tai siis sen, että kaikki eivät ole valkoista ihohuokosia tukkivaa tinkkitankkitahnaa, vaan osaa on oikeasti miellyttävä käyttää). Kun nyt vielä pääsisi testaamaan noita voiteita, että saisin arvostelutkin aikaan. Mutta näin sateisena päivänä flunssassa sisällä nököttäessä ei taida aurinkovoidetta tarvita.

Mutta tottahan sitä otetaan kaikki irti tällaisestakin kesästä. Nyt on aikaa lukea kirjoja, päivitellä blogeja ja suunnitella sitä, kuinka lämpimät kesäpäivät viettäisi. Näillä näkymin ehtiikin tehdä todella tarkat suunnitelmat, ennen kuin niitä pääsee toteuttamaan. Mutta toivossa on hyvä elää!

Mitä sinä suunnittelet tekeväsi vielä tänä kesänä?

Ja lopuksi kaikkien rakastama korvamato, olkaa hyvät: Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä!

Xoxo Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti