sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Luonnollista räpsyä ripsiin

Ihanaa keskikesää kaikille! No, mitä nyt on pirun kylmä ja vettä sataa kuin Esterin takamuksesta. Jos sieltä nyt vettä sataa... No, onni onnettomuudessa, sillä nyt on aikaa tarttua jo pitkään odottaneen blogipostauksen kimppuun.


Testailin tässä muutama viikko takaperin muutamana peräkkäisenä päivänä eteläkorealaisen (yllätys yllätys) Etude House -brändin tekoripsiä, ja koska käyttökokemus oli miellyttävä, ajattelin suositella kyseisiä räpsyttimiä myös täällä blogissani.

Kyseessä ovat siis Etude House My Beauty Tool Eyelashes Volume 01 -ripset, jotka ovat ohuet, omiin ripsiin luonnollista lisätuuheutta tuovat räpsyttimet. Mukana tulee myös luonnollisesti liima, jota myös testasin samalla.


Hauskaa kyllä, nämä olivat luonnollisimmat ja ohuimmat koskaan käyttämäni tekoripset. Yleensä sitä on menty tuuheilla ja dramaattisilla lisäripsillä. Ohuilla ja luonnollisilla ripsillä on kuitenkin oma paikkansa, kuten tulin todistaneeksi. Ne sopivat arkeen, mutta luovat myös juhlalookiin hienovaraista näköä.

Ripset eivät ole täysin mustat, vaan ennemminkin ruskeat, mikä lisää luonnollisuutta. Aluksi olin värin suhteen vähän skeptinen, sillä pelkäsin, että mustan ripsivärin kanssa tulos olisi kaikkea muuta kuin aidonnäköinen, mutta onneksi olin väärässä. Sipaisin tosin varmuudeksi tekoripsien laiton jälkeen vielä ripsaria ripsiini, jotta värierot tasoittuisivat ja aidot ja feikit ripset sulautuisivat vähän toisiinsa.

Vasemmassa silmässä ripset, oikeassa ei. 

Ripsien nauha on sangen ohut, mikä saattaa joskus aiheuttaa ongelmia. Ohut nauha näet voi tehdä ripsistä vähän lerput, jolloin ne eivät pysy kunnolla silmissä. Näiden ripsien kanssa kyseistä ongelmaa ei onneksi ollut, vaan ne pysyivät hyvin paikoillaan jopa vastatuuleen pyöräillessä (joo, kyseessä oli vähän extremempi käyttötesti). Tekoripsiä kannattaa vähän taivutella ja mutjutella (haha hankala selittää sanallisesti) ennen käyttöönottoa, jotta ne olisivat taipuisat. Ja ne kannattaa aina leikata omiin silmiin sopiviksi - kuten minäkin juoduin näiden kanssa tekemään.


Ripsien mukana tuleva liima piti ripset suhteellisen hyvin paikoillaan - sisänurkat meinasivat pompsahdella muutaman kerran irti, mutta niin tapahtuu minulle melkein aina. Liima kuivui hyvin, eli ripsien asettaminen paikoilleen oli vaivatonta. Liiman kanssa ilmeni kuitenkin valitettavasti ongelmia, sillä jostain kumman syystä se ärsytti silmiäni joka käyttökerralla. Silmäni vetistelivät ja ärtyivät pahemman kerran. Onneksi ongelma poistuu liimaa vaihtamalla, sillä ripset ovat ihanat!

Liima on hauskan sinistä ennen kuivumistaan. 

Omat ripseni tilasin jo lopettaneesta Kiss My Box -verkkokaupasta, eli linkkiä en pysty valitettavasti antamaan. En löytänyt näitä ripsiä myöskään Etude Housen nettisivuilta, eli en tiedä, ovatko nämä poistuneet tuotevalikoimista. eBaysta näitä ripsiä löytyy muutamalta myyjältä, jos sieltä uskaltaa tai haluaa tilata. Etude Housella näyttää olevan Princess -ripsiä, jotka näyttävät samanlaisilta kuin nämä arvostelemani ripset. Siksi uskalsin arvostella nämä ripset - koska eihän sellaista tuotetta kannata arvostella, jota ei enää mistään saa. Jolsen sivuilla hintaa on huimat alle 4 dollaria, eli edullisiakin nämä brändin ripset ovat.

Onko katossa lapsen heittämää spagettia?

Kaiken kaikkiaan Etude Housen tekoripset olivat hieno käyttökokemus. Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja ripset ovat kauniit. Kannattaa välillä maustaa arkimeikkiäänkin tekoripsillä - jos vain on aikaa väsätä niitä silmiinsä. Jos on yhtä huono ripsien laittamisen kanssa, kuin minä olen, arkimeikki saa kyllä kelvata ihan ilman tekoripsiä.

Mitkä on sun lempparitekarit? 

-Viivi

Ps. Blogi on nykyään Blogit.fi -palvelussa, jossa sitä on helppo seurata. Käykäähän kirjautumassa palveluun ja seuratkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti