perjantai 17. helmikuuta 2017

Kultanaamio

Moi!
Lupasin jo aikaa sitten tehdä myös blogipostausta testaamastani kultanaamiosta. Vihdoin minulla on hetki aikaa kirjoitella käyttökokemuksistani; (sinkku-)äidin elämässä on välillä hankalaa saada mitään ylimääräistä tehtyä, mutta bare with me - päivittelen aina kuin voin niin blogiani kuin tubekanavaanikin!


Tosiaan. Noin viikko sitten kokeilin Wishiltä tilaamaani kultanaamiota, joka lupaili sen maailmanluokan ihmeitä tapahtuvaksi, että päätin ihan videoida kokemukseni. Tämän lisäksi kyseinen kasvonaamio oli sen verran erikoisen näköinen, että uskoin videon tekevän sille enemmän oikeutta, kuin kuvien. Paketissaan maski näytti jotenkin muinaisen mykeneläiskulttuurin Agamemnonin kuolinnaamiolta. Nam. Mutta pakkohan sitä oli testata! Siis tuota kasvonaamiota, ei sitä kuolinnaamiota.



Miksi kultaa? Muinaisissa Egyptissä, Kiinassa ja Roomassa uskottiin jo kullan hoitaviin vaikutuksiin. Nyt tuntuu, että kulta on taas nousemassa ihonhoidon aatelistoon. Luksus kiinnostaa, mutta kullalla on ymmärtääkseni oikeasti myös ominaisuuksia, jotka hyödyttävät ihoa. Tämä kyseinen, ilmeisesti kiinalainen, kollageenia ja kultaa sisältävä naamio listasi lukuisia hyötyjä: tulehdusten hoito, kosteutus, ikääntymisen esto, kiinteytys, vaalennus, pH:n tasoittaminen, kollageenin tuotannon vauhdittaminen, rauhoittaminen ym. Lista on sangen vaikuttava muutaman euron kasvonaamiolle! Wishin sivuilla olevasta tuotekuvauksesta luin, että naamio on valmistettu kasviperäisestä kollageenista, ja että se on luonnonmukainen. Mene ja tiedä - aivan sokeasti en Wishin tuotteisiin ja niiden mainospuheisiin usko.


Käyttökokemus itsessään oli sangen mielenkiintoinen. Naamio tuntui limaiselta liivatteelta, ja oli melkoisen epämiellyttävän viileä kasvoilla koko sen about puolituntisen, minkä se naamallani oli. Lisäksi hyytelömäinen naamio oli melkomoisen raskas, eli on syytä asettua makuuasentoon vaikutusajaksi, ettei se valu ja repeile. Iso plussa hentoisesta,  mutta todella miellyttävästä tuoksusta!


Wishin sivujen käyttöohjeessa vaikutusajaksi suositeltiin pitempää aikaa, kuin mitä itse naamion paketissa. Koska naamio on hellävarainen, sen tosiaan voi antaa olla kasvoilla pitempäänkin, kuin suositellut 20-30 minuuttia. Jos siis kestää limaista mönjää naamallaan. Wishin sivuilla sanottiin, että naamiota voi pitää myös yön yli, mutta itse en henkilökohtaisesti olisi kyllä valmis pitämään moista limamönttiä naamallani koko yötä, vaikka sen kasvoilla pysymään saisikin silikonisen naamion avulla.


Täytyy sanoa, että sangen erikoisesta tuntumasta huolimatta ihastuin naamioon ikihyviksi. Se on hellävarainen, mutta tehokas. Oma rasvoittuva ihoni oli naamion jälkeen kosteutettu, mutta ei yltiörasvainen, niinkuin joidenkin sheet maskien jälkeen. Iho tuntui kiinteältä, ihohuokoseni olivat aavistuksen vähemmän nyrkin kokoisia kuin yleensä, kasvojeni tomaatinväri oli hiukkasen haaleampi ja aknea nykyisin kehivä leukaperäni oli rauhoittuneempi. Se tosiaan toimi!


Hellävaraisuutensa vuoksi uskallan suositella naamiota myös herkemmälle ja kuivemmalle iholle (ei tosin tulehtuneelle!). Tämä kultanaamio saattaa olla yksi sellaisista harvoista ihonhoitotuotteista, joka sopii jokaiselle ihotyypille. En usko, että herkempi iho säikähtää kyseisestä naamiosta, mutta myöskään parkiintuneempi rasvanaama (kuten minulla) ei suutu sen käytöstä. Jei! Sitä en tosiaan osaa sanoa, onko naamiossa kultaa enemmän kuin värinsä verran, mutta pääasia, että se toimii haha. 


Iho tuntui vielä seuraavana päivänäkin hoidetulta ja tyytyväisemmältä, kuin aikoihin. Käytin aamulla loput paketin mömmöt vielä mininaamiona pumpulilappuihin imeytettynä. Siinäpä oiva vinkki kangasnaamioiden tai niiden tapaisten käyttäjille: älä heitä pakkausta loppuine mehuineen roskiin (koska ylimääräistä tuotetta jää aina pakettiin), vaan sujauta pussiin esim. pumpulilappuja, sulje pussin suu esimerkiksi pyykkipojalla, ja laita seuraavana päivänä naamioksi! Toimii!

Tässä linkki siihen naamioon, jonka itse tilasin.  Näitä tosin löytyy Wishiltä pilvin pimein.




Katso video:


Xoxo Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti