perjantai 10. helmikuuta 2017

Be my valentine 💖

Hei taas!

Ystävänpäivä on jo ihan nurkilla, joten on varmaan syytä päivitellä tänne bloginkin puolelle juttua loihtimastani Valentine's Day -lookista ja -videosta.



Tein tosiaan alkuviikosta videotutoriaalin punertavasta silmämeikistä, johon käytin todella luovasti (sarkasmia voi olla havaittavissa) poskipunia ja varjostuspuuteria Maybellinen The Nudes -luomiväripaletin säestyksellä. Meikkaushan on nimenomaan luovuutta, kokeilemista ja raja-aitojen tökkimistä (ainakin minulle), joten poskimeikkien käyttäminen silmämeikkiin on ainakin kokeilun arvoinen homma. Vaikka kaikkia eri värien sävyjä ei luomivärikokoelmista löytyisikään, niin luovalla meikkien käytöllä pääsee jo pitkälle! Tässäpä video:



Ohjevideota kuvatessani kokeilin  ensimmäistä kertaa tehdä tällä hetkellä trendikkään cut crease -lookin. Maallikkoselityksenä kyseenä on siis silmämeikki, joka on ikään kuin katkaistu luomivaon kohdalta terävällä viivalla tahikka rajalla. Toki on olemassa myös double cut creaseja ja varmaan triple ja 26 cut creaseja, mutta luulen, että kaltaiseni aloittelijan on syytä pysyä ihan siinä yhdessä viivassa. Kuvista ja videosta saa varmasti paremman käsityksen lookin ideasta, kuin tästä minun selityksestäni, mutta onpahan nyt yritetty sanallistaakin tämä meikin juju.


Kuten mainitsin videossakin, suosittelen nostamaan tuota "cutia" tarpeeksi ylös, jotta meikin idea näkyy myös silmät auki ollessa. Jos ei sitten halua kulkea silmät kiinni. Se ei ehkä joka tilanteessa ole kovin suotavaa. Itselläni on sen verran raskaat roikkuluomet, että tämä luomivakoon tarkoitettu raja piti vetäistä aika paljon vaon (kylläpäs tässä nyt pitää käsitellä vakoja huomattavan paljon) yläpuolelle, jotta meikistä olisi näkynyt yhtään mitään silmät auki ollessa. Kun nyt roikkuvista luomista tuli puhetta, niin suosittelen muutenkin todella lämpimästi nostamaan luomivärin tarpeeksi ylös, jotta silmämeikiksikin kutsuttu taideteos näkyy muulloinkin, kuin nukkuessa. Ja sitä paitsi meikit kasvoilla ei kannata nukkua.


Pohjustin silmämeikin Rimmelin Lasting Finish -peitevärillä. Täytyy sanoa, että peitevärinä kyseinen tuote ei ole tehnyt minuun kovinkaan hyvää vaikutusta, mutta silmämeikin pohjustuksessa se hoiti tehtävänsä paremmin, kuin hyvin: luomivärit häivyttyivät hyvin ja pysyivät minunkin rasvoittuvilla luomillani paikoillaan koko illan, Siinäpä muuten taas yksi vinkki vähän pienemmän meikkikokoelman ja -budjetin omaaville: peiteväri toimii erinomaisena silmämeikin pohjustajana. Kyseinen Rimmelin concealer on koostumukseltaan kivan paksu, joten sillä on helppoa korjailla luomiväriraja-cut teräväksi siveltimen avulla.


Käytin silmämeikin häivytysvärinä Maybellinen Master Sculpt -korostus- ja varjostuspaletin ruskeaa väriä. Sen jälkeen käytin lemppariposkipunaani Max Factorin Creme Puff Blushia sävyssä 15, sekä ihanan tyttömäistä Seppälän The Flattering Blushia sävyssä 01. Luomivakovärinä käytin The Nudes -paletista rikasta tummanruskeaa, jolloin rajasta tuli näkyvä, muttei liian jyrkkä hempeään ystävänpäivälookiin. Liikkuvalle luomelle käytin taas Max Factorin poskipunaa, sekä ihanan kimaltelevaa The Nudes -paletin vaaleaa luomiväriä.


Itse lisäsin (tapani mukaan) silmiini vielä sangen dramaattiset rajaukset sekä Wishiltä tilaamani halppisirtoripset. Tönköt ripset eivät asettuneet silmiini ollenkaan, vaikka yritinkin väännellä niiden nauhaa hieman taipuisammaksi. Kenties kokeilen joskus, auttaisiko ripsien leikkaaminen useampaan osaan asiaa, ja saisinko sillä tavalla noistakin ripsistä vielä iloa elämääni. Vaikka hintaa ei ollut nimeksikään, niin harmittaa heittää mitään hukkaan! Ainahan ne voi tosin säästää naamiaisiin, ja käyttää viiksinä...


Täytyy sanoa, että lopputulos yllätti itsenikin. Tällä käyttämälläni peitevoide-tekniikalla cut creasen tekeminen on melkoisen helppoa aloittelevallekin meikkaajalle. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan - myös muulloin, kuin ystävänpäivänä.


Silmät
Rimmel Lasting Finish Concealer / 010 Porcelain
Max Factor Crème Puff Blush / 15 Seductive Pink
Seppälä The Flattering Blush / 01 Sweet Apricot
Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette

Pohjustus
NYX Pore Filler
Clarins Beauty Flash Balm

Meikkivoide
Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Liquid Foundation / 110

Peitevoide
Essence …all I need Concealer Palette / 10
Essence Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer

Puuteri
Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder / 001
Kryolan Translucent Powder

Contour
Technic Bronzer

Poskipuna
Seppälä The Flattering Blush / 01 Sweet Apricot

Highlight
Maybelline Master Strobing Stick / 100

Kulmat
L’Oréal Brow Artist Plumper / Medium/Dark
Max Dona / 003

Ripset
Lumene True Mystic Volyme Waterproof Mascara

Rajaus
Lumene Intense Liner Waterproof / 1 Intense Black
Essence Extreme Lasting Eye Pencil / 06 Silky Nude

Huulet
Dragon Long Lasting Lipgloss / 01 http://www.wish.com/c/570369ffc8d3d80...

xoxo Viivi

Blogi tai linkit eivät ole sponsoroituja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti