keskiviikko 16. elokuuta 2017

Helmeilevä avaruuskynsilakka

Hei taas pitkästä aikaa!
Opintojen aloitus on syönyt resurssejani niin, että aikaa tai energiaa ei ole kauheasti liiennyt blogille. Toivottavasti blogi säilyy hengissä uudesta elämäntilanteesta huolimatta, ja toivottavasti te lukijat jaksatte kulkea mukanani, vaikka postausten julkaisutiheys harvenee. Rakastan bloggaamista ja toivon, että kaikki ei kaadu koulunkäyntiini. Bare with me! 💖


Sitten itse asiaan näin vapaatunnin ratoksi. Olen Instan puolella nimittäin hehkuttanut sangen usein halppismerkki Essencen kynsilakkoja. Muutaman euron vaivaiseen hintaan saa aivan mahtavia kynsilakkoja, enkä oikeastaan ole merkin lakkoja hankkiessani tehnyt vielä yhtäkään virheostosta. Aika hyvin parin euron tuotteilta!


Uusin ostokseni Essencen kynsilakoista on melko tuoreen Out of Space Stories -sarjan sävy 01 Outta Space is the Place. Aivan ihana lakka, joka hempeydellään ja värinvaihtoefektillään lumosi minut Tokmannilla! Kyseessä on siis hempeän valkoisen vaaleanpunainen kynsilakka, joka eri kulmista ja eri valossa säihkyy ihanan vihertävänä. 🔮 Tällä saa tosiaan aikamoiset helmiäiskynnet. Tuntuu kuin olisin päällystänyt kynteni helmillä... Tai kynteni olisivat helmet... Tai jotain... Joo.


Tämä "color shifting" on nyt todella muodissa, eli kaikki meikistä kynsilakkoihin ja vaatteisiin on duo chromea, multichromea, holoa, oil spilliä tai pearlescentiä. Tämä kyseinen avaruuslakka menisi varmaankin pearlescent-kategoriaan helmiäisyytensä ja helmimäisyytensä vuoksi. Aksenttikynnessäni oleva glitter-lakka on puolestaan puhdasta holografiaa, eli hiput loistavat sateenkaaren kaikissa väreissä valon tulokulmaa vaihtelemalla (eli sormia kääntelemällä - tai voihan sitä lamppuakin heilutella). Minussa asuva holoseksuaali (tutustukaa ihmeessä termin luoneen ihanan Cristinen SimplyNailogical-tubekanavaan) voisi tuijotella värejä vaihtavia kynsiään iäisyyden, mikä on joskus ihan terapeuttista, ja joskus vain oudon näköistä.

Edit: Hologitter-lakka on Maybelline Color Show Rocks Top Coat sävyssä 90 Crystal Rocks.

Holo näkyy selvemmin blurrattuna. 

Tämä Outta Space is the Place on hyvä lakka. Kuten Essencen lakoissa yleensäkin, yksi kerros riittää mainiosti luomaan peittävän lakkauksen. Tässä lakassa ongelmana oli pieni epätasaisuus, eli kynsistä meinasi tulla aluksi vähän raidalliset lakkauksen ollessa toisesta kohdasta paksumpi ja toisesta ohuempi. Tämän sai kuitenkin korjattua helposti aavistuksella lisälakkaa. Kerrassaan ihanan helmeilevä kynsilakka, jossa hinta-laatusuhde lähentelee taivaallista. Taisin maksaa lakasta noin 3 euroa.


Vielä vinkkinä, että jos tahtoo tuunata omia kynsilakkojaan väriä vaihteleviksi, niin suosittelen niinikään Essencen All That Shimmers -päällyslakkaa. Itselläni on kyseistä lakkaa sävyssä 29 Make a Wish, ja sillä saa kivan sinisen värinvaihtoefektin minkä tahansa kynsilakan päälle. Tässä vielä linkki Insta-postaukseeni, jossa pyyhkäisemällä näkee videota siitä, kuinka väri muuttuu.

Mustilla kynsillä All That Shimmers -päällyslakka loistaa! 

Tunnustaudutko holoseksuaaliksi, eli väriä valossa vaihtavien tuotteiden rakastajaksi? 🦄

Xoxo Viivi

3 kommenttia:

  1. TOi on kyllä kaunis lakka! <3 Mä ostin tohon sarjaan kuuluvaa sitä hologrammiglitteriä, kun noi lakat oli jo loppuneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun kynsiin on saatavilla vaikka mitä ihanaa tosi edullisesti! 😍

      Poista
  2. Oi, ihania lakkauksia! ♥ Essencen lakat on kyllä omiakin pitkäaikaisia lemppareita :)

    VastaaPoista