maanantai 11. syyskuuta 2017

Soodasavinaamio

Heipä hei vaan, kaunis ihminen!



Minulla oli jokin aika sitten ilo ja kunnia voittaa korealaisesta Jolse-kosmetiikkaverkkokaupasta arvostelua vastaan Nada Soda The Pore Care Pack, joka on siis kupliva savinaamio. Rakastan Elizaveccan Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Maskia ja olin siksi todella innoissani päästessäni kokeilemaan toista kuplivaa kasvonaamiota! Onneksi ei tarvinnut pettyä!





Päästessään kosketuksiin ilman (tai ihon) kanssa tämä naamio alkaa kuplia muodostaen pienen pientä vaahtoa. Kuplien on tarkoitus päästä ihohuokosten sisään ja puhdistaa ne siten tehokkaasti. Savihan tunnetusti puhdistaa ihoa syvältä. Tehopakkaukselta kuulostaa, mutta onneksi ei tunnu! Toki tämänkaltainen kasvonaamio hieman kuivattaa ihoa, mutta ei lainkaan niin kuin useimmat savinaamiot. Tämän uskon siksi sopivan myös kuivemmille ihotyypeille. Ja tuoksu on muuten mitätön, eli tuoksuherkätkin voivat tätä mielestäni käyttää.



Pidän naamiota kasvoillani usein noin 15 minuutin ajan, ja omalle iholleni se tuntuu ihan sopivalta ajalta. Kauheasti en käyttöohjeista ymmärrä (koska korea), joten oman tuntuman mukaan on menty! Ja hyvin on toiminut. Plussaa mukana tulevasta lastasta, jonka avulla naamion levittäminen on helppoa ja hygieenistä!


Iho tuntuu Nada Soda The Pore Care Packin jälkeen puhtaalta ja pehmoiselta - hoidetulta, muttei kuiviin imetyltä. Sangen mainio kuplanaamio, jonka käyttö virkistää niin ihoa kuin mieltäkin! Eikä ole muuten n. 10 dollarin hintaan turhan kalliskaan! Suosittelen kokeilemaan ja kuplimaan!



Xoxo Viivi

2 kommenttia: